Integritetspolicy

Det här gör vi med din data

 

Kommentarer och kontaktformulär

När du lämnar en kommentar eller skickar ett meddelande via kontaktformuläret sparar vi texten som du skickar in, men också din IP-adress och information om din webbläsare, för att förhindra spam. Kommentarer som lämnas och meddelanden som skickas, och den information som registreras i och med det, sparas på obestämd framtid. Dina kommentarer och den data som skickas med dem kan passera en tredjepartstjänst som bekämpar spamkommentarer.

 

Kakor

Om du lämnar en kommentar kan du välja att spara ditt namn, epost-adress och sajtadress (”kom ihåg mig”). Det är helt frivilligt och bara som hjälp om du vill slippa att fylla i samma information flera gånger. Informationen sparas i ett år.

Du kan alltid kolla vilka kakor som en sajt använder genom att kolla den i tjänster som Webbkoll eller Cookie checker.

 

Inbäddat material från andra sajter

Vi kan ibland bädda in material som videor och liknande direkt från andra sajter och tjänster, till exempel Facebook eller Youtube. Inbäddat material fungerar precis som det gör om du hade besökt sidan som vi bäddar in materialet ifrån. De sidorna kan alltså samla in data om dig, använda kakor, tillåta tredjepartsspårning och registrera hur du interagerar med det inbäddade materialet, särskilt om du är inloggad där (som exempelvis Facebook.com eller Youtube.com)

 

Statistik

Vi samlar in information för att kunna se hur du använder den här sidan. Informationen är inte knuten till dig som person.

Information som kan registreras:

  • När och hur länge du är inne på sajten
  • Vilka sidor du besökt
  • Hur länge du besökt respektive sida
  • Vilken ip-adress du når oss från
  • Webbläsare och inställningar (t ex språk)
  • Vilket operativsystem du använder
  • Vilken upplösning din skärm har
  • Eventuell hänvisningslänk som tog dig hit

Vi använder Google Analytics och MonsterInsights för att följa trafikmönster på sajten. Här är Googles respektive MonsterInsights integritetspolicy.

Vi väljer att inte försöka kartlägga ditt kön, din ålder eller dina intressen bortom den här sidan. Det betyder att vi har begränsat funktionerna i Google Analytics och inte alls lagt till Facebooks spårningspixel på sidan.

 

Vilka ”vi” är

Vi är dem som jobbar med den här sidan, https://anjagatu.se.

 

Din data = dina val

Har du lämnat en kommentar här kan du begära att få den data vi har om dig, inklusive den som du själv matat in. Du kan också be oss att radera all personlig data vi har om dig.